logo-uitgeverij-van-warven-02

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Uitgeverij Van Warven geeft boeken uit op tal van gebieden: zingeving, religie, cultuur en filosofie. Maar ook poëzie, spirituele ontwikkeling, geschiedenis en persoonlijke ontwikkeling behoren tot onze aandachtsvelden.

Uitgeverij van Warven is kleine, maar dynamische organisatie. Ze bestaat uit mensen die elkaar versterken op het gebied van vormgeving, redactie, logistiek, PR en financiën.

Uitgeverij Van Warven helpt de dichter, de denker, de durfal, de doener, maar ook de promovendus, de historicus en de kunstenaar om een manuscript het licht te doen zien…

Mocht u een uitgever zoeken voor uw zielenroerselen: een professional die weet hoe het proces van schrijven, vormgeven, drukken en PR werkt, zoek dan contact en vertel ons wat uw wensen en verlangens zijn. Mail, bel, maak een afspraak… Wellicht kunnen we wat voor u betekenen en kunnen we uw droom – een eigen boek – uit laten komen.

Zingeving en spiritualiteit
religie en cultuur
filosofie en theologie
esoterie en mystiek
poëzie en proza
geschiedenis en toekomst
ontwikkeling en duurzaamheid
persoonlijke groei en yoga
zoveel… zoveel meer…

Uitgever, algemeen directeur: Drs. Rinus van Warven
Redactioneel advies: Drs. Coos Visser
Vormgeving: Stieneke Odekerken-Eibrink, Studio Stien
Websitebeheer: Cathalijne Runia
Pers-media: Alex de Jong, Attest Communicatie

Uitgeverij van Warven  is gespecialiseerd in boeken met een kleine of middelgrote oplage. Omdat Uitgeverij van Warven een uitgeverij is zonder veel overhead, kan men voor ‘kleine’ oplages tot 1000 exemplaren heel goed bij Uitgeverij Van Warven terecht.

De nieuwste boeken