lokroep van de vrijheid cover_groot
AuteurDouwe Halbesma
Prijs€ 17,50
Verzendkosten€ 2,50
GenrePersoonlijke Ontwikkeling
ISBN978-94-92421-67-8
Verschijningsdatum15-07-2019

In de Lokroep van Vrijheid maakt Douwe Halbesma de culturele dwangbuis voor de lezer zichtbaar zodat hij zich ervan bevrijden kan.

‘Wij hangen aan een leugenmachine. Deze machine moet onklaar worden gemaakt. Want het is niet waar dat wij alles persoonlijk moeten opvatten, dat boosheid, haat, wraak en verdriet bij het leven horen, dat wij relaties moeten hebben en in machtssfeer en machtsverhoudingen hebben te staan.’ Het lijkt alsof Halbesma met de lezer ergens naar onderweg is. Maar schijn bedriegt. Hij gaat met de lezer onderweg naar nergens. Gaat u mee?

‘Het is waarlijk een bevrijding als wij per direct stoppen met het actueel en populair maken van onszelf. Menszijn is niet moeilijk, maar wij maken het moeilijk omdat wij anderen, de cultuur en God naar de zin willen zijn. In dit boek zal ik het niet nalaten de culturele dwangbuis voor de lezer zichtbaar te maken zodat hij zich ervan bevrijden kan.’

BESTELFORMULIER

Lokroep van de vrijheid

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

Meer van Douwe Halbesma

lokroep van de vrijheid cover_groot

Lokroep van de vrijheid - Douwe Halbesma

In de Lokroep van Vrijheid maakt Douwe Halbesma de culturele dwangbuis voor de lezer zichtbaar zodat hij zich ervan bevrijden kan.

Zeilen op de wind van vandaag - Douwe Halbesma

Dit boek is voor hen die het aandurven hun egoïsme op te geven. De schrijver laat niets heel van het menselijk pogen om zichzelf op de kaart te zetten. Zichzelf actueel maken, ziet de schrijver als oorzaak van het onvrij zijn

De Odyssee van het inzicht - Douwe Halbesma

De mens is geen groter geschenk gegeven dan het vermogen om naar zijn of haar aard te zijn.
(Visited 22 times, 1 visits today)