inclusief alles cover - joris vincken

Inclusief alles

Leven zonder uitzondering

Auteur Joris Vincken
Prijs€ 17,50
Verzendkosten€ 2,50
GenreZingeving en spiritualiteit
ISBN978-94-92421-89-0

Verschijningsdatum01-07-2019

Er zijn veel belangrijke boeken geschreven. Dit boek is dat niet. Het is van geen enkel belang en toch zou het je leven compleet kunnen veranderen. Het prikt juist door de illusie van belangrijk en onbelangrijk heen.

Inclusief alles

Inclusief alles gaat over het omarmen van het leven als geheel, zonder uitzondering. Het is geen belofte voor een beter morgen, noch lost het iets op dat gisteren gebeurde. Joris nodigt je uit de rijkdom van dit moment te ontdekken, de magie van het leven in dat wat zo gewoon lijkt. Voorbij dualiteit, voorbij onze oordelen over wie we zouden moeten zijn, het idee van goed en kwaad, leven we, zijn we. Perfecter dan we ons ooit kunnen voorstellen.

Joris Vincken

Joris Vincken schrijft, dicht en musiceert. Na een succesvolle carrière als muziek producent, kwam een lange periode van gebed en meditatie, gevolgd door een diepe depressie. Zijn zoektocht eindigde toen hij de intimiteit van het leven zelf, het diepe verlangen van de zoeker, omarmde.

Lees hier de Recensie

BESTELFORMULIER

Inclusief alles

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

Meer van Joris Vincken

inclusief alles titel

Inclusief alles - Joris Vincken

Dit boek is van geen enkel belang en toch zou het je leven compleet kunnen veranderen.

Mijn hart heeft geen haast - Joris Vincken

Gouden platen en hits brachten Joris Vincken niet de levensrijkdom die hij zocht. Hij trok zich bijna 10 jaar lang terug in een spirituele gemeenschap. Hij raakt in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.
(Visited 25 times, 1 visits today)