In de media

Je kijk op de dood bepaalt je levenshouding

Alle  in het universum, zegt Pim van Lommel, komt voort uit het bewustzijn. Dat betekent nogal wat, want ‘als we ons bewustzijn veranderen, zal ook de wereld veranderen’.

Volskrant

Bijna-doodervaringen bestaan, maar hoe zijn ze te verklaren? Door Margreet Vermeulen uit de Volkskrant van 23 oktober 2020
het boek hermus cover_groot

Adriaan Noordergraaf schrijft spirituele roman

Adriaan Noordergraaf schrijft spirituele roman Adriaan Noordergraaf…

Lezingen Cees den Heyer

Dr. Den Heyer heeft ons laten weten dat hij beschikbaar is voor het houden van lezingen over het boek 'Jezus, een mensenleven' en over tal van thema's die hij in het boek behandelt.

‘Tekeningen uit 19e eeuw zijn historisch goud voor hele regio’

Door Niek Teune   “Historisch goud”, zo noemde…

André Piederiet (89): ‘Het is mijn eerste en enige boek’

"Monument voor Dirk Boele". Een interview van Inge Blankvoort met André Piederiet over zijn boek 'De tekeningen van Dirk Boele'.

Duizend euro voor Ronald McDonald

Dichteres Tineke Bakker-van Ingen uit Zwolle heeft afgelopen donderdag een cheque van € 1000 overhandigd aan Lianne Booijink, de manager Ronald McDonald Huis Zwolle.

19e eeuwse tekeningen Dirk Boele gebundeld

De Kamper schilder Dirk Boele maakte tussen 1825 en 1844 verschillende tekeningen van Kampen, IJsselmuiden en de omliggende kernen.

Reisgids

Verdriet, tegenslag, teleurstelling en alles wat onze levensweg in onze ogen zo bemoeilijkt, dient, volgens Harrie de Steur, het goddelijke in onszelf te doen ontvlammen.

Interview Piet ten Klooster

Het boek 'Fenomenaal vergezicht' probeert een brug te slaan tussen wetenschap en religie. Geschreven na een leven lang denken en zes jaar studeren op dit onderwerp.

De moed hebben te zijn

Schrijver Douwe Halbesma van het boek 'Zeilen op de wind van vandaag': “Ik kom op voor hen die de moed hebben te zijn wie zij zijn”.

Artikel Constantijn Hoffscholte in Boekblad.nl

Vanuit zijn werk als redacteur met als voornaamste aandachtsgebieden levensbeschouwing en geestelijk leven, heeft Rinus van Warven al jarenlang regelmatig contact met auteurs van spirituele boeken en met uitgeverijen.