Ik zou het niet kunnen annelies brinkhuis

Ik zou het niet kunnen

Verhalen over leven, liefhebben en loslaten

AuteurAnnelies Brinkhuis
Prijs€ 14,95
Verzendkosten€ 2,50
GenreZingeving en spiritualiteit
ISBN978 94 92421 72 2
Verschijningsdatum09-02-2019

“Ik zou het niet kunnen!”

Het is vrijwel het eerste dat mensen zeggen als ze horen wat haar werk inhoudt: het begeleiden van de afscheidsceremonie bij een begrafenis of crematie. Maar wie denkt dat alles in het teken staat van dood, afscheid en verdriet vergist zich. Juist wanneer de dood zich aandient, gaat het namelijk meer dan ooit over de waarde van het leven en daarmee ook over liefhebben en loslaten.

‘Ik zou het niet kunnen’ gaat over wat mensen drijft, beweegt of aan de grond houdt: een bundel korte verhalen, ontleend aan de praktijk, over onmacht, verlangen en rouw, maar ook over liefde, verbondenheid en vertrouwen.
Verhalen die niet alleen ontroeren en aanzetten tot nadenken, maar ook regelmatig uitnodigen tot een brede glimlach.

Eén ding hebben ze gemeen: een scherpe, maar liefdevolle blik op de mens. Dat maakt het geheel op een mooie manier wijs, humorvol en toch ‘licht’, ondanks het zware onderwerp.

Annelies Brinkhuis

Annelies Brinkhuis (1971) studeerde gezondheidswetenschappen, volgde de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige en werkte o.a. in de psychiatrie en de ouderenzorg. Sinds 2015 werkt ze als ritueelbegeleider bij afscheid waarbij ze samen met de naasten vorm en inhoud geeft aan de afscheidsceremonie.

BESTELFORMULIER

Ik zou het niet kunnen

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.