Het eerste boek van Sjaak

de Openbaringen van een gesjeesde engel

AuteurDirk van de Glind
Prijs€ 17,95
Verzendkosten
€ 2,50
GenreReligie
ISBN978-94-93175-28-0
Verschijningsdatum09-03-2020

Het eerste Boek van Sjaak

Menig mens zou er veel voor over hebben om nog eens een glimp van een engel op te vangen. Anderen beweren doorlopend omringd te zijn door niet te verklaren entiteiten, die zonder voorbehoud liefde en bescherming delen. Een engel ziet men als een rijzige gestalte, nobel van inborst, zachtmoedig sprekend, voorzien van wit gewaad en donsachtig gevleugelte.

Maar dan is er Sjaak……en zelfs wie de ogen grotendeels dichtknijpt en tegen het volle zonlicht in door de oogharen deze merkwaardige figuur waarneemt, ziet er absoluut geen engel in. Doorgewassen T-shirts, knellende zwembroekjes en de geur van benzine van een knetterend bromfietsje dragen nu eenmaal niet bij aan vermoede heiligheid, zelfs niet aan een zweem daarvan.

En toch draagt onze kleine Sjaak wel degelijk bij aan vorming, levensgeluk en tot verder nadenken stemmende inzichten tijdens de reis van de auteur van dit boek. Zozeer zelfs, dat deze bij tijd en wijle reikhalzend uitziet naar Sjaaks vrolijke en telkens veranderlijke manifestatie.

Al lezend kun je dan ook tot de ontdekking komen hoe heerlijk het is je als mens-op-reis gesteund en geestelijk gevoed te voelen. Wellicht kun je een gulle glimlach niet onderdrukken als je denkt aan de kleine Sjaak, die je stiekem wel een poosje in je buurt zou willen hebben.

BESTELFORMULIER

Het eerste boek van Sjaak

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

Meer van Dirk van de Glind

Het eerste boek van Sjaak - Dirk van de Glind

Menig mens zou er veel voor over hebben om nog eens een glimp van een engel op te vangen. Anderen beweren doorlopend omringd te zijn door niet te verklaren entiteiten.
Stille aandacht cover_klein

Stille aandacht - Dirk van de Glind

Deze vijftig mijmerijtjes zijn kleine observaties van mensen, dieren en dingen waar je gemakkelijk aan voorbij loopt.
het lef om op te staan van de glind

Het lef om op te staan - Dirk van de Glind

Dirk van de Glind maakt korte metten met het idee dat pessimisme terug te voeren is op het Oude Boek. Integendeel: dat Oude Boek roept op iedere bladzijde op tot waarachtige menselijkheid.

Leef wat je bent -Dirk van de Glind

Dit boek is een uitnodiging onszelf serieus te nemen. Leef wat je bent - daar wordt het leven mooier en de wereld beter van.

Volwassen geloven en denken - Dirk van de Glind

Volwassen geloven en denken helpen ons verder op weg naar geleefde, universele menselijkheid.