Fenomenaal vergezicht

AuteurPiet ten Klooster
Prijs€ 17,50
Verzendkosten€ 2,50
GenreReligie en spiritualiteit
Wetenschap
Jaar van Publicatie2016
ISBN978 94 92421 01 2
Verschenen

Synopsis

Het waarneembare deel van de werkelijkheid kunnen we zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Maar er is een onmetelijk groot deel van de werkelijkheid die we (nog) niet kunnen ervaren. En… waarvan dus niet bewezen kan worden dat die er ook daadwerkelijk is. Piet ten Klooster ging op zoek naar een volledig en betrouwbaar beeld van de werkelijkheid. Hij kreeg een fenomenaal vergezicht.

Overview

“Het is 100% zeker dat ik nu, op dit tijdstip van de eeuwigheid, besta en dat ik mij nu hier bevind, precies op dit moment op dit plekje in het onmetelijke heelal, met o.a. ruim 6 miljard mensen voor wie toevallig precies hetzelfde geldt en het is voor mij 100% zeker dat er maar één totale werkelijkheid is die daaraan ten grondslag ligt.”

Het waarneembare deel van de werkelijkheid kunnen we zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Maar er is een onmetelijk groot deel van de werkelijkheid die we (nog) niet kunnen ervaren. En… waarvan dus niet bewezen kan worden dat die er ook daadwerkelijk is.

Nou kunnen we op het standpunt gaan staan dat alleen dat deel van de werkelijkheid bestaat dat waargenomen en bewezen kan worden, zoals veel wetenschappers doen.
En dan laten we het niet-waarneembare over aan de wereld van de religie.

Piet ten Klooster ging op zoek naar een volledig en betrouwbaar beeld van de werkelijkheid. Hij stelde zich de vraag of het mogelijk is om tot een Model van de Totale Werkelijkheid te komen. “Waar kom ik uit als ik wetenschap en religie combineer tot één geheel?” Hij ging op onderzoek uit en kreeg een fenomenaal vergezicht.

BESTELFORMULIER

Fenomenaal vergezicht

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

Fenomenaal vergezicht

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 17 times, 1 visits today)