Een merel bij het raam

Prijs€ 15,00
AuteurAnne Vogy
GenreFilosofie
ISBN978 90 806146 9 7
Verschenen

“Als ik er over praat… en het achter me laat… ben ik in staat… te leven” . Met deze woorden begint het gedicht vandaag van Stip ter Laan. “En vandaag begint mijn leven”. Zelden is een dichter in staat om in zulke eenvoudige, maar daardoor zo krachtige bewoordingen neer te zetten wat de kwaliteit van het leven bevordert. Maar ook wat het in de weg staat.

Stip ter Laan is therapeut. Mensen kunnen bij haar terecht als ze r in hun leven achter willen komen wat de kwaliteit van hun leven in de weg staat. En wat ze kunnen doen om tot de verandering te komen die ze wensen in hun leven. Voor Stip ter Laan is er eigenlijk maar een dilemma in het leven: “Wat ik doe dat wil ik niet en wat ik wil dat doe ik niet”.

Het bijzondere van het therapeutische werk van Stip ter Laan is dat ze je laat zien dat je je situatie kunt veranderen… als je dat wilt. En het bijzondere van haar gedichten is dat ze je in poëtische taal kan laten voelen wat de essentie van het bestaan is.

Stip is een creatieve woordkunstenaar met tovenaarskwaliteiten. Zowel in haar therapie-vormen als in haar poëtische schrijfsels kom je in contact met je innerlijke werkelijkheid. Stip ter Laan ten voeten uit. En die “Merel bij het raam”? Wat zou die je te vertellen hebben? Volg de merel en durf te kijken waar het leven je brengt…

BESTELFORMULIER

De verlichte borderliner

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.