AuteurBart Gijsbertsen
Prijs€ 42,00
VerzendkostenGeen
GenreJodendom en Cristendom
ISBN978 90 85202 95 0 / 978 94 92421 71 5 / 978 94 92421 96 8
Verschijningsdatum2-3-2020

Luistern bij maanlicht cover_kleinVan zilveren sporen cover Bart Gijsbertsen heeft een unieke benadering richting kerk, leer en bijbeluitleg. Zijn in het Jodendom gewortelde visie is gekenmerkt door compassie en verbinding.

Bijbellezen ‘met oor naar de synagoge’, dat is wat emeritus- predikant Bart Gijsbertsen (1951) graag doet. Zijn boek Luisteren bij maanlicht (2019) gaf hij dan ook déze ondertitel: ‘Een gang door het kerkelijke jaar met een oor naar de synagoge’. Dit boek staat niet op zichzelf. Het vorm het ‘rechterpaneel’ van een drieluik ofwel: een trilogie.

Dit drieluik begon in 2015 met het boek Een heidense uitdaging, over ‘leven met de God van Israël’. Dit vormt het linkerpaneel. En het middenpaneel van het drieluik is nu ook beschikbaar: Van zilveren sporen, het derde boek. De opvallende ondertitel hier luidt: ‘Een gang door het synagogale jaar met een oor naar de kerk’.

Lees meer over Bart Gijsbertsen

BESTELFORMULIER

Drieluik Bart Gijsbertsen

Het complete Drieluik

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
Ook van Bart Gijsbertsen

De stem van de leegte - Marie-Thérèse Lips

De stem van de leegte is een verslag van ervaringen en een beschouwing over spirituele psychologie door Marie Thérèse Lips.

Leven met de Stem - Kirpestein en Gijsbertsen

Er zijn vele musici, sprekers en predikers. Maar er zijn slechts enkele bij wie iedereen stil valt bij het horen van de eerste woorden. Dan roert zich de ziel....
(Visited 112 times, 1 visits today)