AuteurBart Gijsbertsen
Prijs€ 42,00
VerzendkostenGeen
GenreJodendom en Cristendom
ISBN978-90-85202-95-0 / 978-94-92421-71-5 / 978-94-92421-96-8
Verschijningsdatum2-3-2020

Luistern bij maanlicht cover_kleinVan zilveren sporen cover Bart Gijsbertsen heeft een unieke benadering richting kerk, leer en bijbeluitleg. Zijn in het Jodendom gewortelde visie is gekenmerkt door compassie en verbinding.

Bijbellezen ‘met oor naar de synagoge’, dat is wat emeritus- predikant Bart Gijsbertsen (1951) graag doet. Zijn boek Luisteren bij maanlicht (2019) gaf hij dan ook déze ondertitel: ‘Een gang door het kerkelijke jaar met een oor naar de synagoge’. Dit boek staat niet op zichzelf. Het vorm het ‘rechterpaneel’ van een drieluik ofwel: een trilogie.

Dit drieluik begon in 2015 met het boek Een heidense uitdaging, over ‘leven met de God van Israël’. Dit vormt het linkerpaneel. En het middenpaneel van het drieluik is nu ook beschikbaar: Van zilveren sporen, het derde boek. De opvallende ondertitel hier luidt: ‘Een gang door het synagogale jaar met een oor naar de kerk’.

Lees meer over Bart Gijsbertsen

BESTELFORMULIER

Drieluik Bart Gijsbertsen

Het complete Drieluik

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
Ook van Bart Gijsbertsen

Een betoog van Nicodemus? - Bart Gijsbertsen

De Hebreeënbrief wordt door velen gelezen als bewijs dat het joodse geloof is achterhaald door het christelijke. Maar is dat terecht?

2 in1: boek en cd Leven met de Stem

Een 2 in 1-aanbieding van het boek en de cd Leven met de Stem van auteurs Bart Gijsbertsen en Jan Willem Kirpestein en organist Jan Hage.

Leven met de Stem - Kirpestein en Gijsbertsen

Er zijn vele musici, sprekers en predikers. Maar er zijn slechts enkele bij wie iedereen stil valt bij het horen van de eerste woorden. Dan roert zich de ziel....
Van zilveren sporen cover

Van Zilveren Sporen - Bart Gijsbertsen

‘Geloven met een Hebreeuws ijkpunt’. Van zilveren sporen is een boeiende zoektocht naar christelijke bijbeluitleg die wortelt in de joodse traditie...

Luisteren bij maanlicht - Bart Gijsbertsen

Bart Gijsbertsen zet zijn zoektocht voort naar een theologie waarin het volk Israël met zijn tradities, gedenkdagen en feesten de plaats krijgt die het toekomt.
(Visited 198 times, 1 visits today)