We kunnen ons voorstellen dat u algemene vragen heeft over onze boeken en onze werkwijze. Uitgeverij van Warven ontwikkelt zich als een uitgeverij die duurzaamheid in al zijn facetten in het vaandel heeft staan. Mocht u daarover vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de directie op info@uitgeverijvanwarven.nl.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u specifieke vragen heeft over de leverbaarheid van de boeken of over verschijningsdata. U kunt ons gedurende kantoortijden altijd bellen op 038 333 23 15. Of wilt u Rinus van Warven direct aan de lijn: 06 29 73 73 09. Hij neemt niet altijd op. Soms vanwege een coachingsgesprek, soms vanwege een radio-uitzending. Bel dan effe nog een keer. Of mail naar bovenstaand mailadres. Er is altijd contact mogelijk. Ook al duurt het soms even.

U wilt promotiemateriaal bij een van onze boeken? U wilt een bijzonde actie rondom een editie van een van onze boeken voor uw klanten. Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers. Ze zijn bereikbaar op het zelfde mailadres: info@uitgeverijvanwarven.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.