Anne Vogy

Anne werd ooit eens gediagnostiseerd met het woord “borderline”, dat grensgeval betekent. “Een niet onbelangrijk kenmerk voor  borderliners is de niet aflatende zoektocht naar zijn identiteit en de zin van zijn bestaan. Borderliners zijn vaak mensen die worstelen met hun identiteit. Aan de andere kant worstelen zij met hun sterk aangeboren gevoel voor de natuurlijke staat: een leegte.”

Voor Anne Vogy is dat besef van leegte zowel een uitdaging als een bevrijding. De leegte is in haar visie dan ook het antwoord op de zin van het bestaan: tijdloos aanwezig zijn. “Ik bezit niets; geen droom, geen illusie, geen zelf en ook geen weten.” Dat maakt dit boek zo bijzonder. Deze helderheid vraagt erom gedeeld te worden met de lezers: het is geschreven voor alle mensen die zoekende zijn naar de ultieme waarheid rondom de vraag: ‘wie ben ik’.

Alle auteurs bij onze uitgeverij

Publicaties en nieuws

Bent u schrijver?

Een uitgever moet het hebben van auteurs die manuscripten aanleveren. En als het goed is willen auteurs die manuscripten graag aan een uitgever laten lezen. Wie een manuscript wil sturen is daartoe van ganser harte uitgenodigd.

De nieuwste boeken